Kik a Fényküldöttek – lehet, hogy Te is az vagy?

“Aki egyszer fényküldött volt, az minden életében fényküldött lesz.” -Doreen Virtue

A Fényküldöttek azok, akik születésük előtt önként vállalták, hogy segítenek a bolygónak és lakóinak kigyógyulni a félelemből és következményeiből.

Minden Fényküldött szakrális feladattal érkezett. Gyakran azonban, hogy az anyag-központú földi életforma egyfajta amnéziát teremt a Fényküldöttekben.

Elfeledkeznek tökéletes, isteni identitásukról, és arról a képességükről, hogy csodálatos módon segíthetnének a Földnek, és minden élőlénynek. Amikor a Fényküldöttek megfeledkeznek igazi természetükről és céljukról, elveszettnek érzik magukat és félnek.

félelem nagyon gyakori és bénító hatású a Fényküldöttek között. Az egyik legnagyobb félelmük, néha az egyetlen is, hogy nem fogják betölteni a célt, amiért a Földre születtek.

Ez a félelem ironikus módon annyira elvakíthatja őket, hogy elfelejtik mi is a cél. Születésük előtt megfogadták, hogy ebben az életben nem feledkeznek meg céljukról, hogy a félelmeik és anyagi vágyaik nem fogják megakadályozni a terv végrehajtását.

A gond csak az, hogy a tervet “igazi önvalójuk” alkotta meg a békés tudatosság állapotában. Amikor emberi életükben a Fényküldöttek átélik az ego félelmeit, nem tudnak visszaemlékezni arra, miért vannak itt. Ha pedig visszaemlékeznek, a félelem gátként jelentkezik abban, hogy hozzáfogjanak a feladatuk megvalósításához.

Akik elfelejtik vagy halogatják a terv megvalósítását mély, belső nyugtalanságot éreznek, akár mély depresszióba esnek, mert érik, valami fontosat elfelejtettek.

Sok Fényküldött érez homályos dolgokat, különös megérzéseket az életről, amit élniük kell.

Vannak, akik azzal próbálják elhallgatatni intuíciójukat, hogy étellel, alkohollal vagy drogokkal nyomják el megérzéseiket.

Az egyetlen lehetőség a Fényküldött számára, hogy nem ad több teret az egónak, és engedi, hogy igaz énje előragyogjon. A bolygó sorsa rajtuk múlik! A Fényküldöttek a Föld különböző tájain most kezdenek ráébredni arra, miért jöttek el a Földre. Belső hívást hallanak, amint nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Ez a hívás emlékeztető arra, hogy itt az ideje abbahagyni az anyagi álmokkal való játszadozást, és munkához kell látni.

Sok Fényküldött fedez fel önmagában spirituális adottságokat pl.: spirituális gyógyítási képességet, szellemi lényekkel való kommunikáció képességét. Ezek azok a képességek, melyeket önként vállaltunk fel, hogy gyógyíthassuk a Földet és a lakosságát.

te boldogságod nem függ a világ békéjétől. A világ békéje függ a te boldogságodtól. Az egész világ és népessége tökéletes tükre gondolataiknak.

Fényküldött feladata tudatát igaz önvalójában összpontosítani. Így elengeded ragaszkodásodat az anyagi világhoz.

Te magad is Fényküldött vagy, ha:

-késztetést érzel mások gyógyítására,
-szeretnél megoldást találni a Föld szociális és környezetvédelmi problémáira,
-hiszel abban, hogy spirituális úton minden helyzet megoldható,
-voltak már misztikus tapasztalataid, pl. előre megéreztél dolgokat, vagy találkoztál angyali lényekkel,
-kemény élettapasztalataid voltak, melyek összetörték isteni tökéletességedbe vetett hitedet,
-a világ gyógyításához első lépésként saját életedet akarod meggyógyítani,
-késztetést érzel arra, hogy gyógyítási tapasztalataidról írj, beszél és taníts másokat,
-tudod, hogy egy magasabb cél érdekében vagy itt, még ha nem is tudod pontosan mi az, vagy hogyan tudnád megvalósítani.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *