Abundantia bőségszaruja – jólétet és bőséget teremt életedbe

Abundantia a gyarapodás, a pénzáramlás, a siker római istennője. Segít megóvni a megtakarításokat és befektetéseket; segít a nagyobb vásárlásokban (például ház, jármű) vagy az üzleti vállalkozásban. A római mitológia szerint Abundantia egy pénzérmékkel és gabonával töltött bőségszarut hordozott magával, amit aztán ajándék gyanánt az alvó ember házában hagyott. Őt hívhatod segítségül minden pénzzel kapcsolatos ügylethez.

Abundantia üzenete:

A segítségkérés az erő jele, nem pedig a gyengeségé. Rendkívül erőteljes vagy, s én támogatom egyre növekvő energiáidat. Jogod van ehhez a segítséghez, hiszen egy csapathoz tartozunk. Hallottam imáidat, aggodalmaidat és megerősítéseidet. Öledbe öntöm a jólét bőségszarujának tartalmát, számíts hát a váratlan szerencsére és az ajándékokra. Ébredj rá a benned rejlő új ötletekre, érzésekre és látomásokra. Ez az útmutatás világos irányt jelöl ki tetteidnek, amelyeket segítségemmel viszel véghez. Együtt megállíthatatlanok vagyunk. (Doreen Virtue: Istennők és Angyalok, Istennők jóskártya)

Így kérd a segítségét:

Kérlek Abundantia, segíts felváltanom a pénz miatti félelmeimet örömre és biztonságra. Segíts, hogy a hiány helyett az életemben meglévő örömökre tudjak koncentrálni és azokért hálát adni. Kérlek, hogy ragyogd be fényeddel életemet és segíts, hogy el tudjam fogadni ajándékaidat és a bőséget, amit nekem és szeretteimnek küldesz. Köszönöm, hogy segítesz felismerni a  sorsomat és intuícióm által vezérelve képes vagyok minden olyan döntést meghozni az életembe, ami elvezet a bőség és teljes anyagi biztonság felé. Köszönöm.

Mint Isten minden teremtménye, Te is megérdemled, a sikert, a jólétet, az egészséget és a bőséget! Hidd el! A Te hiteddel kezdődik minden, és nyílnak meg életedben a csodás lehetőségek! Szeretettel

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *