Most Önmagadnak add oda azt, amit eddig másoknak adtál…

Most Önmagadnak add oda azt, amit eddig másoknak adtál…Most magadért tedd meg azt, amit eddig másokért tettél,most saját lelked hangját hallgasd olyan figyelemmel, ahogyan eddig másokra figyeltél.

Nehéz, sűrű energiák vannak. Erőteljesek. A köztes lét állapotában vagyunk, érezzük, hogy valami új születik, valami készül…de még benne vagyunk a köztes létben – a szülőcsatornában.Nem látjuk még az új világot, csak bízni tudunk abban, hogy az irány, amerre haladunk valóban jó helyre visz.
Nincs másunk, csak a hitünk. És egy erőteljes érzés a szívünkben: a sötétség, a félelem világa – a végéhez közeledik. És amikor vége lesz, minket az Új Világ, mint egy édesanya szerető ölelése tart meg a karjában. És boldogok leszünk, mert a bizalmunk megerősítést nyert, a kapcsolatunk a Mindenség Forrásával visszatér.

Olyan folyamat ez, melyben egyénileg lehet csak felébredni, és beleszületni az Új Világ energiáiba. Hozzá kell rezegnünk, bele kell emelkednünk.
Most mindannyiunknak fókuszálnunk kell, erőt kell gyűjtenünk, hogy minden kétséget, félelmet, ami még bennünk él – fénybe emeljünk. Átszeressünk.
Másokat nem lehet megmenteni. Saját folyamatainkra kell most figyelni, s a középpontunkat megtalálni.

Önmagunkat kell most választani, határainkat kijelölni, energiánkat őrizni, egyensúlyunkat megtartani. Meg kell tanulnunk most kérni, elfogadni, és csak ez után adni csak.
Bánj most úgy magaddal, mint egy újszülöttel. Gyengéden. Fordulj önmagad felé feltétel nélküli szeretettel, tápláld tested és lelked, és érintsd most önmagad és a világot lágyan és finoman. És olyanokkal kapcsolódj csak, akik tisztelik azt, aki vagy. Akik tudják, hogy az örökké változás folyamatában, te sem vagy mindig ugyanaz. Akiknek nem szolgáló, segítő, megmentő kell – hanem látnak téged, minden részed, és tisztelik a folyamataidat.

 

Tiéd a hatalom, a vezető életedben te vagy. Bármikor megválogathatod kit és milyen energiákat engedsz be a világodba. Dönts bölcsen és keresd azokat, akik nem féltékenyek a növekedésedre, hiszen ők is növekednek, változnak. És képesek arra, hogy tiszteljék a kijelölt határokat.
Önmagadat kell most szeretni, önmagaddal kell most gyengéden bánni. És felvállalni végre azt, aki vagy…

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *