Úgy érzed megrekedt életed? – Őrangyalod szerint Új és Hatalmas Kaland hív!

Könnyű most feladni a reményt és azt mondani: elég volt. Elég volt a nehéz energiákból, a megoldandó feladatokból, az állandó tisztulásból, elengedésből, gyógyulásból.

2020 óta vagyunk a köztes lét állapotában: hív az új, mindig reménykedünk, hogy eljön, már sokszor mintha már körvonalazódna az Új Világ energiája, mintha egyre többször éreznénk a szívünkön keresztül: jó az irány, oda tartunk. A régi világ már összeomlott, de az újat még nem látjuk kristálytisztán.

S mintha rekord sebességre kapcsoltak volna az égi csatornák – a tükrök- –úgy szembesülünk egyre inkább azzal, mi az, ami még mindig nem működik az életünkben. Erőteljes érzések törnek fel testi-és lelki szintről vagy épp a tudatunk legmélyéről…azt gondoljuk valaki büntet vagy szórakozik velünk.

Pedig csak esélyt kapunk, esélyt arra, hogy az Igazság Fénye, ami bevilágítja testünk-lelkünk legeldugottabb zugait is, rámutasson arra, mit lehet és kell még ahhoz elengednünk, hogy tiszta és magasrezgéssel, megnyitva szívünket lépjünk be az Új Világ kapuján.

 

Az ítélkezés nem segít. Sem önmagunk, sem a világ felett.

A megértés a kulcsa, a megfigyelés, középút keresés – az EGYENSÚLY.

Talán azt érzed megrekedtél, sehová nem tartasz, és épp a senkik földjén jársz…

Őrangyalod máshogy látja: Új és Hatalmas Kaland hív! – S Te most csak rákészülsz…néha meg is pihenhetsz. Épp tisztítod magad, hogy ünneplőbe öltöztethesd a lelked, amikor eljön az idő – s megjelenik, megvalósul az Új Világ.

 

S ha megérkezel önmagad szeretetéhez, az elfogadáshoz, a Teljességhez, akkor megkezdődhet a kaland, a tevés, a cselekvés, az építkezés.

Hisz Te vagy az, aki az Újvilágot lelked fényes tégláiból építed majd fel. Te vagy az, aki most gyógyíthatod önmagad. Te vagy az, aki megválthatja saját magát a tévképzetek és ősi negatív hitrendszerek működéséből. Te vagy az, aki leveheted láncaidat és felszabadíthatod Önmagad.

Az életed nem rekedt meg, hanem tisztul. Te sem vagy áldozat – hanem lehetőséget kapsz az erőd visszahívására. Nem büntet senki – esélyt kapsz, hogy meglásd mi az, ami már nem működik.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *