Őrangyalod üzenete- Megérdemled, hogy a szíved boldog legyen!

Őrangyalod azt látja, hogy nem értékeled, nem becsülöd önmagad eléggé. Éppen ezért úgy érzed, hogy nem vagy méltó arra, hogy megkapd az Égiek neked szánt ajándékait. Amikor nincs önbizalmunk, akkor hajlamosan vagyunk arra, hogy ez emberi kapcsolatainkban, a családunkban, a munkahelyünkön erőnkön felül adjunk, küzdjünk és álljunk helyt. Ha túl sokat adsz olyan embereknek és olyan helyzetekben, ahol nem látják, hogy milyen csodálatos vagy és nem értékelnek téged, és éppen ezért nem is értékelik és visszonozzák azt a sok jót, amit tőled kapnak…akkor elismerés hiányában kimerül a lelked.

Azonban Őrangyalod szeretné, ha tudnád, hogy megérdemled, hogy a szíved boldog legyen. Hogy nem kell bizonygatnod, hogy érdemes vagy a jóra – hiszen az a létedből adódóan neked is jár! Megérdemled, hogy olyan embereket válassz az életedbe, akik látják, azt, aki vagy. Akik értékelik a kedvességed, az odaadásod.

De ahhoz, hogy a hozzád méltó emberek megjelenjelek az életedbe, fontos, hogy tudd és érezd: csodálatos ember vagy, aki méltó önmaga szeretetére.

Itt az ideje, hogy megbecsüld önmagad, és ezáltal az életedben is megjelenjenek azok az emberek, aki az őszinte szeretet és tisztelet ajándékával ragyogják be az életedet.

Ne feledd:Megérdemled, hogy a szíved boldog legyen!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *