Оrаngyаlоd üzente péntek estére – Mоst minden а helyére kerül…

Világodban, most minden a helyére kerül – a valódi értékek szerint. Az éteri fényszálakon keresztül anyalok ezrei szállnak alá, hogy ragyogó fényességükkel felfedjék, ami van, hogy elhozzák az igazság idejét. Számot kell most adni: minden tettről: jóról-rosszról. Mert esélyt kaptok most, hogy őszintén bevalljátok melyik az az út, amin szeretettel tudtok járni. Hova tudtok a szívetekkel kapcsolódni. S ha valahová nem megy, nem is kell. De nem is kell a másikra mutogatni, hibáztatni, felelőssé tenni – ezzel a düh és a harag mérgező energiáinak magvait ültetve el a Teremtés földjében.

Most minden megmérettetik a szeretetben. A szeretet ünnepe közeleg, ahol azokkal ünnepeljétek a szeretetet, akikkel egész évben kölcsönös szeretetben, tiszteletben, elfogadásban kapcsolódtatok.

Ez az ünnep nem a hazugság, a színészkedés ünnepe. A FÉNY ideje, ami a legsötétebb helyeket is bevilágítja igazságért kiáltva. Engedd, hogy minden a helyére kerüljön. Maradjon, ami igaz. S menjen, ami soha nem is volt az. Amiben soha nem is volt szeretet.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *