Galambos Laos tovább próbálkozik, most épp ezt tette csak azért hogy kikerülhessen a börtönből

Galambos Lajos tovább küzd a börtönben: sürgős kérelemmel fordult a hatósághoz.

Galambos Lajos, aki már három hetet töltött a baracskai börtönben, továbbra is küzd a szabadulásáért. Az ismert zenész nemrégiben újabb beadvánnyal fordult a hatóságokhoz, amiben orvosi papírokkal próbálja bizonyítani, hogy fizikai állapota nem alkalmas a börtönben történő elszállásolásra.

Mint ismert, Lajcsi február 15-én Kecskeméten kellett volna megkezdenie a büntetése letöltését, de a sajtó képviselői hiába várták – nem jelent meg. Mint kiderült, halasztási kérelmet nyújtott be, egészségügyi problémáira hivatkozva, amit elutasítottak. A zenész bevonulása után rövid időn belül a börtönkórházba került, ahol számos orvosi vizsgálatnak vetették alá, hogy megállapítsák, alkalmas-e a börtönlétre.

Egy családhoz közeli forrás szerint Galambos és ügyvédje új beadványt juttatott el a szervekhez, amelyben azt állítják, hogy a zenésznek állandó ápolásra van szüksége, amit a börtön nem tud számára biztosítani, márpedig alkotmányos joga, hogy megfelelő ellátáshoz jusson.

“Lajos ügyvédje hétfőn nyújtotta be ezt az új kérvényt, ami arról szól, hogy otthonápolást kérelmeznek. Hogy mikor jön válasz, nem tudni, de az biztos, hogy érdemes lenne sietniük, mert sajnos nincs túl jól bent,” – árulta el a családhoz közelálló informátor.

A forrás szerint Lajos egészségi állapota semmit sem javult az elmúlt hónapban, sőt, talán még romlott is. A zenész nem érzi jól magát, a betegsége kínozza, alig eszik, és sokat fogyott.

A zenész jogi képviselőjét is szerettük volna megszólaltatni az üggyel kapcsolatban, de az ügyvéd többszöri keresésünkre sem reagált. Az események további alakulását mindenki nagy figyelemmel követi, különösen figyelembe véve a zenész egészségi állapotát, és a börtönben eltöltött ideje hatását arra.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *