Ez volt Lang Györgyi utolsó kívánsága, teljesülni fog a vágya

Mikor egy szeretett hozzátartozónk eltávozik közülünk, mindig nagy kérdés, hogyan búcsúzzunk el tőle. Ilyenkor az elhunyt szem élyisége, kívánságai, és az őt körülvevő közösség szokásai határozzák meg a végső búcsú formáját. Lang Györgyi, a Pa-Dö-Dő együttes tagja éppen ilyen személyes igények alapján kívánta meghatározni saját temetését.

Az énekesnő halálhírének hallatára, rögtön felmerült a kérdés rajongókban és ismerősökben: hogyan tudnak majd végső búcsút venni tőle?

A Blikk magazinnak egyik jó ismerőse adott betekintést a kérdésbe, felfedve Lang Györgyi egyik utolsó kívánságát. E szerint a művésznő nem szeretett volna, ha klasszikus temetés keretében búcsúznak el tőle. Nem akarta, hogy azok, akik szerették, szomorkodva és könnyek között vegyenek tőle búcsút. Éppen ellenkezőleg: azt szerette volna, ha vidáman, nevetve, a vele kapcsolatos szép vagy épp vicces emlékeket felelevenítve gondolnak rá az emberek.

Szerettei szándékoznak tiszteletben tartani az énekesnő utolsó kívánságát. Ez alapján feltételezhető, hogy csak egy szűkebb kör fog majd tőle búcsúzni. Jókedvűen, sztorizgatva – pontosan úgy, ahogy Lang Györgyi szerette volna. Hiszen az egész élete a vidámságról, a szabadságról szólt.

Ez a szemlélet pedig jól tükrözi Lang Györgyi életfelfogását, aki a vidámságot és a szabadságot hirdette életében. Az a reményünk, hogy az emberek a vidámság és a szabadság szellemében fognak rá emlékezni.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *