Különös dolog terjed Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc kapcsolatáról, kiderítettük igaz-e

Azt beszélték, alig másfél évi házasság után Várkonyi Andrea elköltözött a férjétől, Mészáros Lőrinctől. A pletyka azután kelt szárnyra, hogy kiderült, Andi egy nagyon értékes balatoni ingatlan tulajdonosa lett. A Balatonfüreden, a vízparttól egy kőhajításnyira álló luxusapartman legfelső emeletén lévő lakást Andi állítólag a sógorától vásárolta meg háromszázmillió forintért. Legalábbis a férje testvére három éve ennyiért jutott hozzá a penthouse jellegű lakáshoz.

Ami biztos, most már a hajdani híradós a tulajdonosa a luxuslakásnak. De a vitorlás- és jachtkikötő szomszédságában lévő lakás inkább remek befektetés lehet, amivel Andi a magánvagyonát gyarapította. Merthogy állítólag esze ágában sincs külön költözni a férjétől.

– Mészáros úr ugyanolyan szerelmes Andiba, mint hajdanán volt – tudta meg a Kiskegyed a műsorvezető egyik hajdani kollégájától. – Továbbra is lesi minden kívánságát, a tenyerén hordozza. Úgyhogy nem igaz, hogy Andi elköltözött a férjétől. Mint köztudott, sikeres a kommunikációs cége, amiből több mint 600 milliós osztalékot vett ki, és nyilván a nyereségét fektette be a luxuslakásba.

A pletyka tehát azért kaphatott szárnyra, mert Andrea egy intelligens nő, és – a többi, hirtelen meggazdagodott hírességgel ellentétben – abszolút hallgat a magánéletéről. Olyannyira, hogy már tíz hónapja nem használja a közösségi oldalait sem. Nincsenek fotók a külföldi útjaikról, de a legújabb, méregdrága ruháiról sem, és azt sem verik nagy dobra, mikor éppen hol nyaralnak, És ez mindaddig így is marad, amíg nem kerül az útjukba egy hazánk fia, aki gyorsan lesifotót készít róluk…

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *