Pataky Attila szerint nem neki való a kisnyugdíjas életmód, több van benne ennél

Pataky Attila, a legendás rockbanda, az EDDA frontembere nemrég ünnepelte 72. születésnapját. A jeles nap alkalmából a Mokka vendége volt, ahol friss és élettel teli személyiségét csillogtatta meg. Az énekes – aki 50 év után is fáradhatatlanul koncertezik bandájával – a kora ellenére is kirobbanó formában van, és szemmel láthatóan élvezi a zenélést és az életet.

„Nagyon szépen szeretnélek megkérni titeket, hogy ha megszólítotok innentől kezdve: vasárnap óta nem művész úr vagyok, hanem bűvész úr. 72 után már bűvészet az élet, hidd el nekem! Bűvészkedni kell…” – tette hozzá humorosan Pataky, akinek kirobbanó életerejét követve feltétlenül megkérdezték, honnan származik ez az energia.

Az énekes hittérítő módon vallott arról, hogy miből merít erőt: „Az életet soha nem lehet legyőzni, soha. Ezért vesztesek mindig az ártás-, a káoszteremtők, a vallások is ezt írják. Nem győzhetnek, mert mi győzünk. A mosoly, ti, a gyermekeink, az élet. Elvehetetlen, elmúlhatatlan az ’eddásság’.”

Az idősödő, de még mindig lendületben lévő zenész beszélt arról is, hogy nem kíván visszavonulni, nyugdíjba menni. Szerinte a nyugdíjas életmód egyszerűen nem lenne neki való: „hülyén állna neki.”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *