Az amerikai turista méregnek titulálta a hazai házi kolbászt! A magyar hotel igazgatója azonban olyan választ adott neki, amit sosem fog elfelejteni

Az alábbi történetet az interneten találtuk: egy magyar szálloda első számú embere mesélte el egy színes esetét, amely arról szól, hogy egy negyvenes, fellengzős amerikai turista hölgyet előzékenyen magyar házi kolbásszal kínáltak, azonban ő gorombán visszautasította a kolbászt, és méregnek titulálta azt.

A szállodaigazgató ebben a helyzetben úgy döntött, hogy tiszta vizet önt a pohárba. Elmagyarázta a turistának, hogy egyrészt hazánkban a kolbász nemzeti étel, másrészt nyugodtan ehet belőle, mert abszolúte mesterséges anyagok és tartósítószer nélkül készül, ami viszont az USA-ban népszerű hamburgerről és hotdogról egyáltalán nem mondható el!

Elmondta a hölgynek azt is, hogy a kolbászt magyar vidéki családok készítik saját kezűleg, nagy becsben, és a receptje apáról fiúra száll.Végül a nő nem csupán bocsánatot kért, de megkóstolta a kolbászt. Rendkívül ízletesnek találta, és vásárolt még belőle, hogy hazavigye a rokonainak!

Nem véletlenül vagyunk olyan büszkék a magyar házi kolbászra!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *