Hoppá! Ennyi pénzt keres fellépéséivel, szerepléseivel Nagy Alekosz

Hogyan alakul egy egykori reality műsor győztesének fizetése, ha ismét a rivaldafénybe kerül? A Blikk választ adott erre a kérdésre, feltárva Nagy Alekosz jelenlegi kereseti viszonyait.

A Való Világ 4. évadának győztese nem sokkal ezelőtt tért vissza a médiába, és úgy tűnik, nem marad munka nélkül. Rádiós és tévés műsorok egyaránt műsorra tűzik az egykori vagyonőrt. A Blikk információi szerint Alekosz az alábbiak szerint gazdagodik

A Hal a tortán műsorában 5 nap alatt 600 ezer forintot keresett. A Szerencsekerékben 150 ezer forintért szerepelt, bár nem hozott el nyereményt. Az Ázsia Expressz legújabb évadát majdnem 5 millió forintért vállalta el. Egy új TV2-s műsorban is láthatjuk hamarosan, szintén kb. 5 millió forintért. Reklámforgatásokért közel 1 millió forint a gázsija. Egy-egy fellépésért 100 ezer forintot kér, míg egy köszöntővideó vagy egy kisebb reklám 20 ezer forintba kerül.

Alekoszt a Blikk megkereste az ügy kapcsán, aki a következőt mondta: „Mások zsebében turkálni nem elegáns.” A TV2-vel való aktuális viszonyáról pedig így nyilatkozott: „A TV2-vel jelen pillanatban szimbiózisban vagyok, mentoraim nem adtak felhatalmazást konkrétumok kinyilatkoztatására, de letagadni sem akarom. Az összegek nagyjából stimmelnek, a többit pedig majd nézzék meg a tévében. Így is már többet mondtam, mint lehet.”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *