Számítani lehetett erre a lépésre: nem akárkivel fotózták le Krausz Gábort

Krausz Gábor teljesen maga alatt van tönkrement házassága miatt. Ám igyekszik magát összeszedni, új életet kezdeni, ehhez pedig kislánya adja neki a legnagyobb erőt.

Amíg Tóth Gabi az egykori családi fészkükben él Szentendrén új párjával, addig Krausz Gábor egy albérletbe költözött, ahová egyes információk szerint hároméves kislányát, Hannarózát is magával vitte. Azt nem tudni, hogyan osztja majd meg gyermekük felügyeletét az egykori sztárpár, de az biztos, hogy jelenleg a séf viseli gondját, ugyanis ő egy videót tett ki arról 24 órán át elérhető Instagram-történetében, ahogyan kislányával kirakóznak. Gábornak bizonyára sok erőt és vígaszt nyújt gyermeke, hiszen a jelek szerint ő a megbántott fél, akit felesége a Fricska 29 éves táncosáért, Papp Máté Bencéért hagyott ott.

Amellett, hogy Gabit és új párját többször fotózták már le együtt az elmúlt napokban, az első közös fellépésük is megvolt tegnap este Hevesen, ahonnan egy autóval távoztak. Az énekesnőnek és a Fricskának még ma is lesz egy koncertje délután a fővárosban, ez idő alatt pedig Hannarózára az édesapja vigyáz majd.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *